"Δεν θα με τρελάνεις εσύ εμένα" , ξανά κοντά σας!

                    Μετά από τις 6 πρώτες sold out παραστάσεις, ξανά κοντά σας! 




Από το Σάββατο 23 Ιανουαρίου ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος παραστάσεων. Συγκεκριμένα Σάββατο 23, Κυριακή 24 καθώς και την επόμενη εβδομάδα 30-31 Ιανουαρίου Θέατρο "Κρητέλειο", Έβανς 83-85, στοά Μουρτζή.9 το βράδυ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμή του εισιτηρίου έχει μειωθεί στην γενική είσοδο 8 ευρώ. " Δεν θα με τρελάνεις εσύ εμένα" η κωμωδία τις χρονιάς. Λόγω μικρής χωρητικότητας του χώρου απαραίτητη είναι η κράτηση θέσεων στα τηλέφωνα  2813 013 218, 6932 858 624.



Ο Παύλος, ένας καρδιοκατακτητής και αθεράπευτος γυναικάς βρίσκεται ξαφνικά μπλεγμένος με τέσσερις γυναίκες που τον διεκδικούν.
Αυτές είναι: Η Ρενέ, μία ελαφρόμυαλη γοητευτική κοκέτα, η Κάρμεν, μια ζηλιάρα αυταρχική νεαρή, η Ανούσκα, μια αυστηρή και παθιασμένη γυναίκα και η Ντόρα, η σχέση του γι’ αυτό το μήνα.
Ο Παύλος, που δεν έχει αντιληφθεί πώς έγινε όλο αυτό μπέρδεμα, προσπαθεί να ξεμπλέξει χωρίς να μάθει η μία για την άλλη. Σύμμαχοί του, ο πιστός γκέι υπηρέτης του, ο Ιούλιος και ο ντροπαλός ξάδερφος του, ο Βαγγέλης, ο οποίος έρχεται από το χωριό στην πόλη, προκειμένου να βρει μια καλή κοπέλα για να την παντρευτεί.
Τα μπερδέματα ξεκινάνε και σιγά, σιγά εντείνονται. Ο Παύλος, που τρέμει στην ιδέα του γάμου, προσπαθεί να τις ξεφορτωθεί, αλλά εκείνες αντιστέκονται και φαίνονται αποφασισμένες να τον διεκδικήσουν, μέχρι τελικής πτώσεως.
Τίποτα όμως δεν είναι όπως φαίνεται.






Διανομή ρόλων (με σειρά εμφάνισης):
Παύλος: Αντώνης Βούρλος
Ιούλιος: Σωτήρης Αγριανίδης
Ρενέ: Ελευθερία Μπουρανή
Βαγγέλης: Γιάννης Λαμπράκης
Κάρμεν: Μαρίνα Στεφανάκη
Ανούσκα: Γεωργία Μαυρογιαννάκη
Ντόρα: Μαίρη Νταγίακου


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις